top of page
20230730_121121.jpg

ABOUT US

OM CHLOE

Massage & Healing

Hvad betyder Chloe?

Chloe er et græsk ord for blomstring, og det er hvad vi fokuserer på og har som målsætning gennem behandlingens metoder og kurser.

 

Kort om Chloe MH´s fødsel.

Siden 2011 har jeg arbejdet som tolk, mentor, Mindspring-trænere og healer, jeg har mødt behovet derigennem.

Jeg ser stadig et tydeligt behov for at samfundet behøver mere og bedre viden om Menneskeheden, for at opnå en lettere og bedre kommunikation og dermed et nyttigere udbytte af hinandens selskab.

Siden har jeg arbejdet hårdt på at realisere denne drøm for mig selv og for andre mennesker omkring mig med samme og anden tankegang/baggrund med et stort engagement, til at bidrage med de erfaringer og værktøjer jeg har lært fra uddannelsen som Mindspring-træner, og anden viden og erfaringe som jeg har dannet mig til gennem min spirituelle rejse og healings evner.

 

Hvem står bag i Chloe MH?

Mit navn er Parwin og jeg kommer fra det indre persian som også kalldes Khorasan. Området er meget spiratuelt og har meget fokus på menneskets indre verden, som kommer i udtryk i form af digter og poesier samt musik. 

Det åndelig verden har en stor interesse hos både kvinder som mænd i mit hjemland, og børnene bliver også introduceret for denne verden allerede fra start.

Som mange andre mennesker i denne verden har jeg desværre også været ude for mange forskellige oplevelser på både godt og ondt.

Men jeg gav ikke op på menneskelige værdier og troen på at vi alle er af én sjæl i mange kroppe; som et persisk digt siger:

''Menneskeheden er dele af hinanden, som er skabt af samme værdier,

når en del gør ondt i én af os, mærker vi andre uro.

Du som ikke mærker andres smerte, kan ikke betragtes som en del af menneskeheden''.

 

Derfor valgte jeg at forske i menneskets indre verden, derfor studerede jeg en del om det åndelige dimension. Under denne rejse opdagede jeg mange af de evner jeg selv sad med, derfor valgte jeg at dykke dybere ind og experimenter med det viden jeg nu havde dannet mig. 

Jeg fik mange gode resultater, dernæst valgte jeg at udarbejde nogle sessioner som gav mening for mig. Jeg begyndte at udfør det på mine nærmeste og det gav god og vedvarende resultater, sidenhen har jeg arbejdet med både mine healings evener samt min profession, som er og oversætter/ Tolk, Mindspring-træner og Coaching/Mentorstøtte.

 

Jeg glæder mig at møde dig og til at hjælpe dig der hvor du har brug for min hjælp til i dit liv med mine evner.

Vi ses snart! :)

 

Parwin Sarkoub

Mind & Soul

Coach & masseuse

FOR INQUIRIES & PRESS, PLEASE CONTACT

Thanks for submitting!

bottom of page